Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba vörtbullar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

I ett nafs har du dessa saftiga och goda vörtbullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Rör ned olja, kesella, sirap och porter. Blanda ordentligt till en kladdig deg. Vänd ut degen på bakbord tillsammans med vetemjöl. Var försiktig med mjölet, för mycket mjöl ger torra bullar.
  2. Rulla runda frallor av degen och lägg på pappersklädda plåtar. Lägg bakduk över plåtarna. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Grädda frallorna i mitten av ugnen ca 15 minuter. Låt svalna under bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.