Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbakad jullimpa

 
Skriv ut

Jättegod! Det kan väl inte bli bättre på julens långbord med ett hembakat bröd bland alla andra hemmagjorda läckerheterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º.
  2. Blanda rågsikt, salt, kryddor, bakpulver och bikarbonat i en bunke. Rör i gräddfil och sirap. Bred ut smeten i en smord, avlång bakform, 1 1/2 liter. Jämna till ytan.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme. Låt limpan svalna på galler under bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.