Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbakat bröd med quinoaflingor

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Är godast nybakat men kan med frödel rostas dagen efter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser och blanda i fil och russin till en kladdig deg. Smör en avlång form, klicka i smeten.
  3. Grädda brödet mitt i ugnen ca 45 minuter, prova med en provsticka i den tjockaste delen. Låt brödet svalna i formen innan du stjälper upp det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.