Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbare "Coeur de filet provencale"

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mm.. såå gott! Lite fusk, mycket gott! Går lite snabbare också.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka potatisen fint, låt gärna skalet vara kvar. Smält smöret i pannan och lägg i potatisen. Finhacka vitlöken och tillsätt efter några minuter. När potatisen är mjuk och fått färg, lägg på en tallrik och stek sedan lövbiffen i samma panna en minut på varje sida. Salta och peppra. Lägg biffen ovanpå potatisen, servera med vitlökssmör och gärna något grönt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.