Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbaste sea food-pastasåsen

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Mycket god och busenkel att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Jag brukar använda djupfrysta tigerräkor. Tag fram och tina dagen före. Rensa före tilllagning och låt rinna av på hushållspapper. En näve räkor per portion brukar bli lagom.
  2. Koka upp vatten till pasta. Använd din favoritsort.
  3. Medans pastan kokar, fräs räkorna ett par minuter i olja i en teflonpanna. Tillsätt ett par matskedar sweet/sour sås per portion och rör om. Tillsätt genast en burk 2 dl. creme fraische och rör om. När såsen är helt slät, drag av från plattan. Häll över pastan och riv över parmesanost.
  4. Räkorna tar ca 5 minuter, beräkna jämfört med pastans koktid för att tima rätt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.