Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbgjord hemlagad majonnäs

(1 kommentar)  
Skriv ut

Har man smakat hemlagad majonnäs, duger det inte längre med köpemajonnäs! Den här görs med mixerstav.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ingredienserna bli rumstempererade.
  2. Knäck ägget ner i den smala, höga skålen som hör till mixerstaven. Tillsätt pressad citron, salt och peppar.
  3. Mät till sist ner rapsoljan i skålen.
  4. Placera mixerstaven i botten av skålen och starta den. Dra mixerstaven mycket långsamt uppåt medan den är igång. Precis innan du kör igenom ytlagret stänger du mixerstaven. Rör med en sked ihop majonnäsen med ett par lätta tag.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Asanisse1 22 april 2009

    skall det inte vara någon senap eller vinäger till?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.