Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbgott på smörgås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Av färskost kan man göra de piffigaste smörgåspålägg genom att krydda upp den lite och blanda i något finhackat kryddgrönt. Gräslök och lättrökt skinka passar fint ihop och jag tyckte att smörgåsen blev godast på riktigt mörkt bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda keso med ketchup och pepparrot och krydda efter egen smak.
  2. Bred smör eller margarin på brödet och lägg på fräscha salladsblad och en skiva skinka.
  3. Fördela ostmassan på smörgåsarna och lägg en rå äggula på toppen. Strö över gräslöken.
  4. Du kan även använda röran som ost på julbord/buffébord. Ta då även i gräslök i själva röran.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.