Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbhavrekakor - mjölk- och äggfria

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Snabb och enkel kaka i pappersform. Både mjölkfritt och äggfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda havregryn och socker i en skål. Smält matfett och häll det hett över blandningen och rör samman.
  2. Klicka ut smeten i 6 st småbrödsformar av papper. Ställ dem på plåt.
  3. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 13-15 minuter tills de fått en fin gyllene färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • blunder 28 oktober 2008

    En till bild ! /anneli

  • siggemums 16 juni 2010

    Jag blev glad för det här receptet eftersom jag får en liten gäst som varken tål mjölk eller ägg. Jag ska baka det men kan det stämma att detta räcker till 24 personer?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.