Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbkakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Snabba och enkla, det bästa av allt är att det blir många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman olja och socker i en bunke. Tillsätt ägget under omrörning och häll i sirap, kanel och ingefära. Blanda mjölet med bakpulvret och forma smeten till små kulor.
  2. Lägg på bakplåtspapper med lite avstånd eftersom kakorna flyter ut under gräddningen. Grädda mitt i ugnen i 175 grader ca 10 minuter. Dessa kakor kan Du frysa upp till närmare ett år.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mokka 21 januari 2010

    De var också lätta att göra! Och goda var de! Frys in dem genast, för frestelsen är stor att äta för många så snart de kommit ur ugen :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.