Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbkalops

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Långkok i all ära, men den här snabbvarianten av kalops som lagas av lövbiff är ett utmärkt vardagsalternativ.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Skala morötterna och skiva dem tunt. Skölj och strimla purjolöken.
  2. Bryn köttet i smör i en stor stekpanna. Rör i mjölet och tillsätt morötter, purjolök, kryddor, soja och fond.
  3. Koka grytan under lock cirka 10 minuter. Smaka av om det behövs mer salt.
  4. Servera gärna inlagda rödbetor och kokt potatis till.
  5. Lycka till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.