Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabblagad citron- och örtbakad lax

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Till den örtbakade laxen passar det bra att servera en god och saftig potatissallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Lägg laxen med skinnsidan ner på en plåt med bakplåtspapper. Krydda med salt och peppar.
  3. Blanda crème fraiche med örter, citronskal och honung. Bred krämen över laxen.
  4. Baka i mitten av ugnen cirka 20 minuter.
  5. Garnera med citron och örter och servera den till en god potatissallad.
  6. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.