Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabblagad pastasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kassler, senap och honung funkar väldigt bra ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kasslern ganska smått.
  2. Skala och finhacka löken. Stek kassler och lök i matfettet tills alltsammans fått en aning färg.
  3. Blanda ner crème fraîche och mjölk. Tillsätt senap och smaksätt med honung. Låt såsen sjuda några minuter på svag värme tills den blir lite simmig. Tillsätt ärterna och låt rätten bli genomvarm.
  4. Servera med spaghetti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.