Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabblagat fiberbröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett saftigt och gott bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Matfett och grahamsmjöl till formarna
  3. Smörj och mjöla två avlånga bakformar som rymmer 1,5 l.
  4. Mät upp samtliga torra ingredienser i en degbunke. Rör om.
  5. Tillsätt sirapen och filmjölken och rör samman till en slät smet.
  6. Fördela smeten jämnt i formarna och ställ in i den nedre delen av ugnen.
  7. Grädda bröden i ca 60 minuter.
  8. Stjälp de nygräddade bröden ur formarna och låt dem kallna inlindade i bakduk.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • evaldo 17 maj 2008

    Det ser gott och nyttigt ut. måste nog prova vid tillfälle.

  • zonale 17 maj 2008

    Det bara inte ser gott ut utan det är det också. Saftigt och gott. Använde grovt rågmjöl i stället för grahasmjöl.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.