Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbmarinerad lax

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Gott! Jag hade bulgur och Mango- & paprikasalsa till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina laxfiléerna, lägg i påse. Riv ingefäran fint och lägg i påsen. Blanda sedan ner limeskal/saft, salt, peppar, koriander och rapsolja i påsen, knyt ihop och låt laxen tina i rumstemperatur samtidigt som den blir marinerad.
  2. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg de tinade laxfiléerna i en smord ugnssäker form, och sätt in formen mitt i ugnen och stek fisken i ca 20 minuter, så att den är genomstekt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.