Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbmarinerade vitlöksklyftor

 
Skriv ut

Färska örtkryddor...tex. rosmarin, salvia, dragon, gräslök el persilja (blanda gärna flera olika)

Ingredienser

Instruktioner

Förväll de skalade vitlöksklyftorna i kokande vatten tills de känns mjuka. Häll av vattnet och skölj klyftorna i kallt vatten. Lägg dem i en skål el burk. Finhacka örtkryddorna. Blanda i hop olivolja och vinäger. Tillsätt kryddorna. Häll marinaden över vitlöksklyftorna och låt dem stå och dra i minst 8 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.