Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbpaella med chorizo

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Skär korven i slantar.
  2. Koka risonin enligt anvisning på paketet.
  3. Fräs löken i lite smör och saffran, vänd sen ner risonin i den gula löken och ta bort från spisen.
  4. Bryn chorizon lätt i lite matfett i en stor djup teflonpanna.
  5. Tillsätt grönsaker och tomatkross, låt sjuda 5 minuter. Blanda i risoni, räkor och musslor. Vänd om försiktigt och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.