Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbpizza med blandad svamp och grönmögelost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag anväder inte grönmögelost för att jag inte tycker om det. Men skriver receptet som det ska vara, alla har vi ju olika smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Kavla ut smördegen i rektangelform, ca 20x10 cm. Lägg på en plåt.
  3. Borsta svampen och dela den grovt. Små svampar behöver inte delas alls. Bryn svampen i smör och olja tillsammans med purjolöken och vitlök i ca 5-7 minuter. Salta och peppra.
  4. Skär tomaterna i klyftor och ta bort kärnhuset, dela de sedan på hälften. Blanda i svampen. Fördela blandningen på smördegen, smula över osten och ställ in i ugnen i ca 15 minuter.
  5. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.