Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbsaltad gurka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Superlätt att göra och sååå god.Receptet kommer från min pappa.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vatten salt och socker.Tvätta gurkorna och picka dom.Lägg allt i en glasburk, rör om så att salt och socker löser sig.Färdigt att äta efter 1-2 dagar.Håller 2 veckor i kylskåp.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wacicu 14 september 2012

    Enkelt, gott och liknar den man köper. Man kan lägga till lite krondill, inklusive stjälk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.