Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbsej med senapssmak

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel, billig och mycket, mycket god fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina fisken och skär den i skivor. Smält margarinet i en låg vid gryta. Lägg i skivorna, salta dem, lägg på lock och sjud dem i ca 8 minuter.
  2. Blanda gräddfil, senap, peppar och ost och häll över fisken. Låt sjuda ytterligare ca 10 minuter. Strö över klippt persilja.
  3. Servera med kokt potatis eller pressad potatis.
  4. Ät och njut !!!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mita09 9 november 2009

    Det här verkar riktigt gott, och dessutom enkelt att laga till. Har sparat i min kokbok. Spelar det nån roll tror du om jag tar söt eller fransk senap?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.