Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbt knäckebröd

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt knäckebröd som ej behöver kavlas. Receptet är för 2 bakplåtar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser och töm i vattnet. Blanda ordentligt och låt degen sväll ca 15 min. Fördela smeten/degen tunt på två bakplåtar, med bakplåtspapper.
  2. Dela i knäckebrödet i rutor med en kniv
  3. Grädda ca 40 min i 175 grader, varmluft.
  4. Om knäckebröden inte är helt torra efter 40 min, öppna ugnsluckan och ha på lite värme tills de är torra.
  5. Låt svalna på galler och lägg de inte uppe på vararndra, då blir de mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.