Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbt kryddigt tunnbröd

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Ett gott och lättfixat tilltugg till drinken, till kräftorna...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150°.
  2. Smält smöret och blanda med kummin.
  3. Pensla tunnbröden med kumminsmöret på båda sidor. Strö lite flingsalt på ena sidan.
  4. Skär varje ark tunnbröd i önskvärd form, t ex 6 mindre rektangulära bitar.
  5. Lägg på plåtar och torka i mitten av ugnen, ca 10 min. Låt svalna.
  6. Du kan variera kryddningen med t ex chili, torkade örter, med kryddor som du tycker om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.