Få tid över till annat! På bara 30 minuter står denna läckra, nyttiga och magra måltid på bordet. 255 kcal/portion.
Instruktioner
- Koka riset enligt paketets anvisningar. Skölj, ansa och hacka paprikan fint. Tillsätt paprikan när det är 5 minuter kvar av koktiden.
- Strimla kycklingbrösten och lägg köttet i teriyakisåsen. Täck med plastfolie och kyl i 15 minuter.
- Blanda 2 msk hönsbuljong och maizena. Blanda väl och ställ åt sidan. Skölj och skiva vårlökarna tunt. Strimla den gröna delen av löken. Ansa sockerärterna. Ansa och skiva champinjonerna.
- Hetta upp oljan i en wokpanna eller teflonstekpanna på medelvärme. Ta upp kycklingen från marinaden och lägg den i pannan. Kasta marinaden. Tillsätt vårlöken och bryn kött och lök i ca 6 minuter under omrörning. Blanda ner sockerärter, champinjoner och resterande hönsbuljong. Täck över och låt sjuda i 2 minuter.
- Tillsätt maizenablandningen. Låt koka upp under omrörning tills såsen tjocknar, ca 2 minuter. Lägg upp riset på serveringsfat och lägg kycklingen ovanpå. Servera genast.
Publicerat den
14 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar