Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabels vegetariska risotto med fetasallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättlagad risotto med sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Risotto: Hacka lök och skär broccolin i lagom stora bitar. Stek löken i olja ett par minuter och lägg till broccoli, quornbitar och grilloil. Låt allting fräsa och få lite färg. Lägg till chilipeppar och basilika.
  2. Lägg i vatten, ris och buljong och låt alltesammans koka 10-15 minuter. Smaksätt risotton med soya och sötsur sås.
  3. Sallad: Hacka rödlök, tomater, äpple och fetaost Blanda alla ingredienser och häll över citronolja och franska örter

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • frucaos 5 november 2008

    Åh, hurra, en risotto utan parmesan - den ska jag prova!

  • fiona84 3 augusti 2009

    Den var väldigt god och mättande :) både jag och min man älskade den så tack för ett underbart recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.