Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snickerskaka i långpanna

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Alltid poppis både hos stora och små.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kaka: Blanda ägg, strösocker, vetemjöl, smälta smöret, vaniljsocker, bakpulver och jordnötterna. Häll i en bakplåtspappersklädd långpanna. Grädda i 10 – 15 min i 200 grader.
  2. Glasyr: Blanda smält smör, sirap, vispgrädde, kakao, strösocker och vaniljsocker i en kastrull. Koka allt i 8 min. Bred glasyren över den varma kakan.
  3. När kakan har svalnat så bred 200 g smält ljus blockchoklad över hela kakan. Låt allt stelna, skär sedan kakan i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.