Saftig snickerstårta på Raw food-vis. Otroligt gott, nyttigt och mättande!
Instruktioner
- Botten:
Använd en matberedare. Kör nötter, mandlar och dadlar till en massa. Tillsätt resten av ingredienserna, utom bananerna, och kör ett litet tag till. Tryck ut nötmassan i en form med löstagbar botten, 23-25 cm i diameter. Skiva bananerna tunt och lägg ut dem på nötbottnen.
- Jordnötslager:
Blanda jordnötssmör, tahini och vatten och bred massan över bananerna så de täcks. Ställ in kakan i kylen/frysen ett tag.
- Chokladlager:
Smält kakaosmör och kokosolja över vattenbad och blanda ner resten av ingredienserna. Låt det svalna.
- Häll chokladsmeten över tårtan och låt det stelna i rumstemperatur. När det nästan stelnat, strö på lite kakaonibs och hela råa jordnötter. Pudra till sist över kakao.
Publicerat den
30 oktober 2014
Liknande recept
Skriv kommentar