Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sniglar i vitlök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop smör, persilja, vitlök, citron, pernod. Smaka av med salt och peppar. Fyll snigelskalen med snigel och fyll upp med smörblandningen och ställ de fyllda skalen i grovt salt på ett ugnssäkert fat,eller en speciell snigeltallrik. Gratinera i 200 grader tills smöret smält och sniglarna är genomvarma.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • citron3 16 maj 2013

    är det såna sniglar man hittar ute i trädgården?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.