Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snittar med basilikatopping

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasiga smördegssnittar med krämig brieost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Rulla ut smördegen på smord bakplåt, skär degen i rutor ca 7x10 cm.
  2. Bred tomatpurén på degplattorna och lägg tomatskivorna ovanpå. Fördela brieosten över, salta och peppra.
  3. Grädda i ugnen tills snittarna får färg, ca 15 minuter.
  4. Finhacka vitlöken och basilikan. Strö över snittarna tillsammans med citronskalet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 25 september 2011

    Super goda, Men jag la på basilikan innan jag hade dom i ugnen. Klar 5:a

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.