Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snittar med mango och parmesan

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Små knapriga bröd toppas med bitar av söt mango och lite hetare mango chutney. Gratinera dem sedan med hyvlade spån av parmesan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär baguetten i tunna skivor och stek den i olivolja, salta.
  3. Skala och dela mangon i små bitar. Blanda med mango chutney.
  4. Toppa bröden med mangoröran och hyvla över parmesan. Ställ in dem i ugnen i 5 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.