Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 30-35 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt & gott

Ingredienser

Instruktioner

Smält marg, vispa ägg och socker poröst. Tillsätt de torra ingridienserna omväxlande med mjölken och matfettet. Häll smeten i en smord långpanna ca 30x40 cm Grädda i 175 grader nedre delen av ugnen i 15 minuter Glasyren - börja med att smälta marg och häll i de övriga sakerna. Häll glasyren över kakan när kakan svalnat och strö över kokos

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • jonko96 14 januari 2009

    åå vad jag älskar detta recept! Jag och min kompis sussi bakade till vår klassresa. Först så råkade jag hälla i 1dl mjölk förmycket så vi fick göra en sats till. Då så blev smeten jätte tjock efterssom det va 1dl mjölk förlite. Sedan skulle vi blanda ihop båda å smeten korva sig rent ut sagt men det blev jätte bra till slut. Men dem blev lätt sålda. Nu ska jag och sussi och majsan baka till klassresan igen å det får bli samma goda recept:) så vi tackar jätte mycket för receptet och hoppas att det går bra den här gången. ha det bra och tack en gång till (:

  • Memelie 4 augusti 2009

    Jag har ett liknande recept på snoddas, fast då är det 1 dl socker i smeten också..

  • Memelie 4 augusti 2009

    förlåt.. 3 dl.. fel av mig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.