Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snögubbar

 
Skriv ut

Julsött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Forma en större och en mindre kula och rulla dem i strösocker. Sätt dem på varandra som en snögubbekropp.
  2. Gör en hatt genom att platta ut en bit marsipan till en rundel. Rulla en kula och sätt ovanpå. Doppa hatten i smält och tempererad choklad och ställ för att stelna. Sätt hatten på snögubben.
  3. Med en tandpetare, som doppas i smält choklad, gör du ögon och knappar. Forma en liten näsa av röd fest- & figurmarsipan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.