Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snöiga chokladmuffins - glutenfritt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett enkelt recept som ger helt ok muffins. Speciellt bra för den som får besök av någon glutenintollerant och måste slänga ihop något.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg och florsocker. Smält matfettet och blanda i. Blanda i kakao, vaniljsocker, ptatismjöl och bakpulver. Häll smeten i muffinsformar.
  2. Grädda i ugnen i 10 min på 175 grader. Sikta florsocker över de färdiga muffinsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pysen66 13 juni 2009

    Kanonlätt och gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.