Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snurriga mumsbitar med pesto och feta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Läckra smördegssnurror som passar som drinktilltugg till buffén, kräftskivan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°
  2. Lägg ut smördegen på lätt mjölad arbetsbänk och kavla ut till 2-3 mm.
  3. Mosa ihop fetaosten med persiljan och peston. Fördela blandningen på degplattan men lämna en fri kant. Pensla kanten med äggulan. Rulla ihop och skär i ca 1 cm tjocka skivor.
  4. Lägg rundlarna på en plåt med bakpapper och grädda i ugnen ca 10 minuter.
  5. Lycka till! Njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.