Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

socker av syrénblommor!

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Härliga nyanser tonar fram av detta socker smaksatt med nyutslagna syrénblommor!! Ljuvlig doft & drömmande färg…

Ingredienser

Instruktioner

3 dl syrénblommor mixas i matberedare med 3 dl strösocker. Torka på bakplåtspapper i ugn ca 20 min på 50 grader. Häll upp i en tjusig glasburk!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • The_mama97mia 2 juni 2008

    Måste det vara lila syrénblommor? Här är dom vita bäst nu. Är dom också gångbara i detta recept?????

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.