Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfri och smal kaffekaka med äpple och kanel

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Smalt och sockerfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en slät bakform. Blanda mjöl, bakpulver och Suketter Strö i en skål. Finfördela smöret med fingrarna i mjölblandningen till en grynig massa.
  2. Vispa ihop ägg och mjölk och rör ner det i smulblandningen. Häll smeten i formen. Skala äpplena, skär dem i klyftor och kärna ur dem. Stick ner tunna äppelklyftor tätt i kaksmeten.
  3. Strö över kanel. Grädda i 200º ca 30 min tills den är genomgräddad och fått färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.