Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfri Pannacotta med björnbär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sockerfritt!!!!!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinblad i riktligt med kallat vatten i ca 5 minuter. Värm grädden och sötningsmedel i en kastrull. Ta upp gelantinbladen och låt dem smälta i den varma grädden, rör ner ingefäran.
  2. Fördela smeten i små vattensköljda portionskoppar eller formar. Låt stå kallt och stelna i kylskåpet i ca 2 timmar.
  3. Servera pannacottan med färska eller frysta björnbär och en liten skiva mango.
  4. Tips! Det går bra även med andra bär och frukter. Lite vispad grädde till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.