Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfri rabarberpaj

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 45 minuter
Skriv ut

En god rabarberpaj som jag gjort ett par gånger då min dotter fått diabetes nyligen.

Ingredienser

Instruktioner

Pajdeg: Knåda ihop allt. Låt vila i kylen cirka 30 minuter. Sätt ugnen på 175 grader. Kavla ut degen tunt och lägg i en pajform. Förgrädda i ugnen cirka 10 minuter. Skölj och ansa rabarberna. Dela i bitar. Fyll pajskalet med rabarberna och strö över Canderel sötningsmedel efter eget smak och tycke. Grädda i ugn 30-40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.