Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfria banan- och äppelmuffins

 
  • Serverar: 14-16 portioner
Skriv ut

Goda och smakrika muffins sötade med äpple och banan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och riv äpplet samt mosa bananen. Vispa upp äggen med en elvisp. Blanda ihop kanel, kardemumma, bakpulver och vetemjöl och rör ner det i äggen ihop med mjölken och det smälta smöret. Vänd ner äppelrivet och bananmoset och rör ihop allt till en slät smet.
  3. Ställ muffinsformar eller små porslinsformar på en plåt. Fyll dem 3/4 upp till kanten med smet. Grädda muffinsarna mitt i ugnen i 14-16 minuter. Låt dem svalna på galler. Pudra eventuellt över lite kanel innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.