Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfria bananremmar med kanelbullesmak

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 6 timmar 5 minuter
Skriv ut

Som bas i remmarna fick det bli banan och dadlar, som gjorde sig fint med kanelbulleproteinet. Söta, sega och ljuvliga blev de. Har man nu inte kanelbulleprotein går det 1. lika bra med någon annan proteinsmak eller 2. att utesluta protein helt. Banan och dadlar är liksom en väldigt bra smak bara i sig också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 5 minuters föreberedelsetid, 6 timmar tillagningstid.
  2. Sätt på ugnen på 80 grader. Ta fram en plåt med bakplåtspapper och smörj pappret med kokosolja.
  3. Mixa sedan alla ingredienser med en stavmixer eller i en matberedare och häll sedan upp det på plåten. Fördela smeten i ett tunt lager och ställ sedan in i ugnen i cirka 6 timmar.
  4. Ta sedan ut plåten, låt smeten svalna och klipp sedan upp den till remmar och rulla ihop :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.