Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfria brownies

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 9-12 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Ett recept från Matklubben som jag modifierat. Nötter och choklad gör den här browniesarna goda trots att det är sockerfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Hacka nötterna inte allt för fint. Smält choklad och margarin tillsammans i en kastrull. Blanda ner alla torra ingredienser. Rör i äggen ett i sänder. Klä en liten långpanna (20 x 30 cm) med baklåtspapper eller smörad aluminium folie. Bred ut smeten och grädda i ugnen i 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sivan-besse 10 maj 2009

    Man får tacka för ett kanon recept! Både min svägerska och svärmor är diabetiker och jag tycker att det är svårt att variera det sockerfria utbudet på fika bordet. Igår bjöd jag på dessa brownies och de blev verkligen uppskattade. Även då som inte är diabetiker ville testa och gilla dem verkligen. Jag kompletterade med grädde, sockerfriglass, jordgubbar och vindruvor. (Själv vågade jag inte testa då jag är känslig mot nötter och mandel i dessa pollen tider.) Detta recept kommer jag verkligen att göra om!!!

  • sivan52 27 november 2010

    Hej! Har nu bakat dina sockerfria brownies. Blev väldigt goda men inte så höga och lite smuliga. Kanske jag gjorde något fel?? Kram från Sivan52

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.