gott och enkelt att göra
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
nä fy vad äckligt efter ag hade gjort det så var och smakade så så slängde jag jag gjorde bara vanliga havrekakor jag rekomenderar inte detta recept nä fyy
Jättegoda kakor.Kommer att göra dem fler gånger. Tack för receptet. Kicki
Tack för detta recept de var toppen. Jag blandade också i riktigt mörk hackad choklad och hachad mandel. Fick på så vis två olika sorter, de var jättegoda . Bra med så litet socker så alla kan äta, även diabetiker
Har i dag bakat dessa kakor igen. Blandar fortfarande lite hackad mörk choklad och hackad mandel i. Använder 70 % mörk choklad. Tack än en gång för detta recept. Kan inte låta bli dom, de är så goda.
Nu är det snart jul och jag tar fram detta recept på dessa goda kakor för oss som inte skall ha så mycket socker. Tack än en gång för detta recept.
Jättegoda och spröda kakor. Jag bakar med glutenfritt mjöl så ökade mjöl mängden med lite drygt halv dl. Kommer bakas många gånger till.
Jättegoda och spröda kakor. Jag bakar med glutenfritt mjöl så ökade mjöl mängden med lite drygt halv dl. Kommer bakas många gånger till.
Spröda och mycket goda kakor. Bakade med 50/50 smör/margarin. God smörsmak.
Spröda och mycket goda kakor. Bakade med 50/50 smör/margarin. God smörsmak.