Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

sockerfria havrekakor

(5 kommentarer)  
Skriv ut

gott och enkelt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. rör smör och socker smidigt
  2. tillsätt gryn+ mjöl
  3. forma till runda kulor (köttbullestorlek) lägg på smord plåt
  4. platta till med gaffel
  5. grädda i 200° ca 10 min

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • alda96 17 juni 2008

    nä fy vad äckligt efter ag hade gjort det så var och smakade så så slängde jag jag gjorde bara vanliga havrekakor jag rekomenderar inte detta recept nä fyy

  • Kicki8 22 juli 2008

    Jättegoda kakor.Kommer att göra dem fler gånger. Tack för receptet. Kicki

  • elisabethugo 14 november 2008

    Tack för detta recept de var toppen. Jag blandade också i riktigt mörk hackad choklad och hachad mandel. Fick på så vis två olika sorter, de var jättegoda . Bra med så litet socker så alla kan äta, även diabetiker

  • elisabethugo 11 augusti 2011

    Har i dag bakat dessa kakor igen. Blandar fortfarande lite hackad mörk choklad och hackad mandel i. Använder 70 % mörk choklad. Tack än en gång för detta recept. Kan inte låta bli dom, de är så goda.

  • elisabethugo 14 december 2012

    Nu är det snart jul och jag tar fram detta recept på dessa goda kakor för oss som inte skall ha så mycket socker. Tack än en gång för detta recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.