Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfria havrekexs

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Sockerfria havrekexs för tex diabetiker eller de som vill undvika socker!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda havregryn, mandelmjöl och sockret. Tillsätt rumsvarmt smör och till sist äggulorna. Blanda till deg och rulla sedan små bollar som du trycker platta med en gaffel på bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen på 175° tills kakorna börjar bli bruna i kanterna, ta ut och låt kallna. Smält chokladen och doppa eller strö över den på kexen. Låt stå framme så att chokladen hårdnar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Copy 3 september 2013

    kan man använda vanligt vetemjöl istället för mandelmjöl?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.