Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfria kaneldoftande nötplattor

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda. Är poppis att när man bjuder på dom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal 0,5 dl hasselnötter. Lägg dem på bakbordet eller i matberedaren. Tillsätt vetemjölet, sötningsmedel, kanel och smör. Arbeta raskt ihop till en deg.
  2. Rulla ut en längd och lägg den kallt att stelna en stund.
  3. Hacka resten av hasselnötterna. Skär rullen i inte alltför tunna skivor.
  4. Doppa kakorna i äggvita och sedan i de hackade nötterna.
  5. Grädda kakorna på bakpapperskläd plåt i 175° i 8-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.