Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerhjärtan

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Kakor som smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

Smält matfettet i en kastrull och låt svalna. Rör ner socker och ägg. Blanda mjöl och bakpulver. Blanda ner mjölblandningen i smeten. Arbeta ihop det hela till en deg. Låt vila minst 30 minuter. Kavla ut till en tunn platta. Tag ut kakor med ett mått, och lägg på bakplåtspappersklädda plåtar. Grädda kakorna mitt i ugnen, ca 8 min i 225°C. Rör ut florsockret i lite vatten. Bred glasyren på kakorna och strö över hackad mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.