Jag hade en period då jag var som närmast besatt av Malibu cocoslikör - självklart fick den också vara huvudingrediensen när jag en dag fick för mig att baka!
Instruktioner
- Vispa ägg, socker och vaniljsocker tills det är vitt och pösigt.
Smält smöret och häll i spriten.
Blanda ner i äggsmeten.
Krossa/finfördela ananasen och rör ner i smeten.
Blanda bakpulver och vetemjöl och rör försiktigt ner tillsammans med de övriga ingredienserna.
Smöra en form och ta riven kokos istället för ströbröd.
Häll smeten i formen och ställ in i ugnen på 175 grader i cirka 25-35 minuter.
Känn med en sticka för att kolla om kakan är klar. Stickan ska inte bli kladdig!
- En mycket god kaka som i stort sett alla tycker om! Alkoholen försvinner i ugnen så även småbarn kan smaka – Smetresterna är dock för vuxna enbart!
Publicerat den
28 juli 2010
Liknande recept
Skriv kommentar