Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerkaka med choklad och mandel

 
Skriv ut

Ett grundrecept som jag experimenterat med massor. Här har jag använt sockerkaksform i papper samt 3 stora muffinsformar.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret. Vispa ägg och socker poröst. Ha i bakpulver, mjöl och vätskan. Blanda väl. Ha i det smälta smöret och blanda. Sist har ni i hackad blockchoklad och hackad mandel. Blanda, häll i sockerkaksformen och grädda i mitten av ugnen i 30-40 min på 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.