Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerkaka med hasselnötskräm

(1 kommentar)  
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Om man ska unna sig en bit onyttigheter så kan man lika gärna ta något riktigt gott och njuta......Klassiskt grundrecept - 3-2, 3-2, och en och femtio En supergod sockerkaka med fyllning. Mmmmm

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa formen. Vispa ägg och socker vitt och luftigt. Blanda mjöl och bakpulver och häll i vätskan. Blanda allt i 1 min med maskin. Klicka i hasselnötskrämen ovanpå alltihop, det sjunker i formen. (Smaka lite på slickepotten) Grädda i nedre delen av ugnen i 25 - 30 min Låt svalna i minst 10 min Sätt på kaffe, ät och njut :-)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maj-Britt 27 november 2017

    Har du glömt smöret i beskrivningen? Jag såg det när allt annat var klart.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.