Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockersaltade kanelmandlar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt inför julen! Sött och salt på en och samma gång, gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla och skala mandeln.
  2. Koka upp socker och vatten i en kastrull. Låt koka 3-4 minuter. Tillsätt mandlarna och rör runt. Fortsätt röra tills de är gyllenbruna. Tillsätt kanel och oljan. Rör runt och häll sedan ut mandlarna på ett bakplåtspapper. Strö över flingsalt och låt mandlarna svalna helt.
  3. Bryt isär och förvara torrt i en burk med tätslutande lock fram till servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 29 januari 2012

    Gjorde dessa i julas. Kom på att jag inte kommenterat detta recept. Så bättre sent än aldrig. Jättegoda. En 5:a i betyg

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.