Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söderhamnslåda

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Till smörgåsbordet eller som en varmrätt

Ingredienser

Instruktioner

Rensa strömingen ta ur ryggbenet och skjölj dem salta och peppra Lägg fiskarna skafötters i en ungsfast form Skiva purjolöken och stö den över fisken Strö över den rivna osten och slå på grädden Grädda i 200 graders ugnsvärme i cirka 30 min Skiva eller klyfta tomaterna och lägg på dem och strö över hackad persilja Serveras till smörgåsbord eller som varmrätt med kokt potatis

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.