Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söndagsgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kallas också Kreolskans gryta.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva filén och bryn den. Lägg den i en gryta. Rör i mjöl och buljong. Skiva korven. Strimla paprikorna. Blanda allt utom oliver och crème fraiche. Låt sjuda i 10 minuter. Tillsätt crème fraiche och låt koka upp. Rör i oliverna. Servera med ris eller couscous och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • koleen 27 april 2009

    Detta var en av dem godare middagar jag har ätit, tack snälla för detta recept!!

  • Anna-Malin 3 februari 2010

    Jättegott! Har gjort något liknande tidigare, men med ättiksgurka och syltlök blev det snäppet bättre!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.