Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söndagsgryta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Grytan är enkel att göra & går bra att frysa .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i stavar & fräs det tillsammans med svampen ( färsk svamp ska skivas) i 8-10 min.
  2. Skölj & hacka paprikorna lägg dem i grytan & låt fräsa med en stund.
  3. Tillsätt grädde , ost och chilisås.
  4. Låt grytan puttra i ca 10 min ,rör om då och då.
  5. Servera med kokt ris eller pressad potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.